Eredivisieduels en Formule 1 in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de twaalfde speelronde van de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Vrijdagavond 1 november speelt koploper Ajax een uitwedstrijd tegen PEC in Zwolle (aanvang 20.00 uur). Naaste achtervolger AZ speelt zaterdag 2 november (20.45 uur) een thuiswedstrijd tegen FC Twente, PSV gaat een uur eerder op bezoek bij Sparta in Rotterdam. Feyenoord reist op zondag 3 november af naar Venlo voor een duel met VVV, dat om 14.30 uur begint.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Uitgezonden worden de komende dagen zeker de Segunda División-wedstrijd op vrijdag 1 november tussen Ponferradina en Málaga CF (18.30 uur), duels uit de hoogst Engelse voetbalcompetitie op zaterdag en de rugbywedstrijd tussen Engeland en Zuid-Afrika (WK-finale, zaterdagochtend 10.00 uur). Ook de Formule 1 GP van de Verenigde Staten is (zondagavond vanaf 20.10 uur) bij El Fuego te zien.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s