Antti Sarpila Trio met ‘Hot Club de Andalucia’ in Centro Cultural

NERJA – Met de show ‘Hot Club de Andalucia’ betreedt het Finse Antti Sarpila Trio vrijdag 1 november het podium van het Centro Cultural Villa de Nerja. De muzikanten brengen daarbij in een swingende stijl jazzmuziek uit de jaren dertig, waarbij vooral de saxofoon een hoofdrol speelt.

Het optreden begint om 20.00 uur, toegangskaarten kosten tien euro per persoon. Het Centro Cultural Villa de Nerja is te vinden aan de Calle Granada 45 in het centrum van Nerja. Kaarten kunnen ook worden besteld via internet: https://entradas.mientrada.net/

 

Nerja CCN Hot club

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s