Jazzavond met het Daniel Amat Trio bij Hotel Plaza Cavana

NERJA – In het Hotel Plaza Cavana in Nerja staat op vrijdag 25 oktober een jazzavond op het programma. Centraal daarin staat een optreden van het Daniel Amat & Francis Posé Trio, gevormd door de pianist Daniel Amat, Francis Posé op contrabas en de drummer Ranón López.

De avond aan de Calle Granada 3 begint om 20.30 uur en duurt tot circa 23.00 uur, de toegangsprijzen bedragen tussen de 18 en 12 euro per persoon, afhankelijk van de gekozen plaats. De organiserende stichting Ventana Abierta is een organisatie die zich in de provincie Málaga bezig houdt met het stimuleren van allerlei vormen van culturele evenementen. Voor meer informatie én reserveringen : www.ventana-abierta.es

Nerja Hotel Plaza Cavana Daniel Amat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s