Nazomer keert terug in Nerja

NERJA – Het heeft er alle schijn van dat Nerja aan het einde van de maand oktober nog te maken krijgt met een late nazomer. De meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwacht voor de komende dagen én het weekeinde vooral veel zon én gemiddelde dagtemperaturen van ruim boven de twintig graden Celsius.

Ook de regen blijft volgens de weerkundigen weg uit Nerja en omgeving. Die was vooral voor het begin van deze week verwacht maar behoudens een aarzelend buitje bleef het vrijwel droog de afgelopen dagen. Wél is er de mogelijkheid tot een regenbui in de loop van woensdag 23 oktober, de dagen daarna regeert vooral de zon en zwakt de wind verder af.

Weer20191023

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s