Andalusische voetbalderby tussen Granada CF en Betis Sevilla

GRANADA – In de tiende ronde voor de Spaanse hoogste voetbaldivisie, de Primera División, spelen Granada CF en Real Betis Sevilla op zondag 27 oktober tegen elkaar. De wedstrijd wordt vanaf 14.00 uur afgewerkt in het Nuevo Estadio de los Cármenes van Granada.

Granada bezet na negen speelrondes  de derde plaats met zeventien punten en moet alleen FC Barcelona (koploper, 19 punten) en Real Madrid (18 punten) voor zich dulden. Betis kende een mindere seizoenstart en staat momenteel op de achttiende plaats. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf veertig euro en te reserveren op de website https://www.granadacf.es/entradas

GranadaBetis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s