Europees clubvoetbal in Nerja te zien bij Bar El Fuego

NERJA – Voetballiefhebbers hoeven tijdens hun vakantie in of rond Nerja niets te missen van hun geliefde sport. Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse competities veelal live uitgezonden.

Zo staat daar woensdagavond 23 oktober (aanvang 18.55 uur) het duel in de poulefase van de Champions League tussen Ajax en Chelsea (gespeeld in Amsterdam) op de rol. Ajax voert na twee speelrondes deze groep (H) aan met zes punten uit twee wedstrijden, Chelsea heeft drie punten. Het Spaanse Valencia (drie punten) en het Franse Lille (nog puntloos) zijn de andere deelnemers in deze poule.

Donderdagavond 24 oktober zijn bij El Fuego ook de wedstrijden in de derde ronde van de poulefase voor de Europa League te zien. AZ ontmoet in Alkmaar Astana (Kazakstan, aanvang 18.55 uur), Feyenoord speelt op hetzelfde tijdstip een uitwedstrijd in Zwitserland tegen BSC Young Boys en PSV ontvangt om 21.00 uur in Eindhoven het Oostenrijkse LASK Linz.

Europa League

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s