Veertiende editie literaire wedstrijd NerjaMujer

NERJA – Wethouder Gema Laguna heeft in Nerja de aftrap gegeven voor de veertiende editie van de literaire wedstrijd NerjaMujer, waarbij iedereen van zestien jaar en ouder kan deelnemen. Het thema van dit jaar is ‘Mi vida, mis decisiones’ (‘Mijn leven, mijn beslissingen’). De inzendingen moeten in het Spaans zijn en een minimale lengte van één A4-tje hebben. Ook dienen ze handgeschreven te zijn óf op de computer getikt (met dubbele regelafstand). Maximaal mag de inzending 5 pagina’s zijn.

De ‘manuscripten’ moeten in viervoud worden ingediend en ondertekend met een pseudoniem, vergezeld van een enveloppe waarin dat pseudoniem nogmaals wordt aangegeven met de naam, adres, telefoonnummer, email en ID-nummer van de auteur.

Tot en met 15 januari 2020 kan worden deelgenomen aan ‘Nerjamujer’. Inzendingen dienen te worden gericht aan het Centro Municipal de Información a la Mujer de Nerja, ubicado en la Edificio de Servicios Sociales Comunitarios de C/ Río Chillar nº9, per post naar het adres Calle Carmen nº1 29780 Nerja (Málaga) óf per electronische post : cim@nerja.es .

Tien inzendingen worden geselecteerd voor de finale, waaruit de winnaars worden gekozen. De bekendmaking van de winnaar is in april dit jaar.

Nerja Certamen Literario

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s