Film Red Joan in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 20 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Red Joan’ van de regisseur Trevor Nunn vertoond. De Britse productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film handelt over het leven van weduwe Joan Stanley die een teruggetrokken bestaan leidt tot ze door de Britse geheime dienst wordt gearresteerd op verdenking van het doorspelen van geheime informatie aan Rusland. Hoofdrollen zijn er voor Judi Dench, Sophie Cookson en Tom Hughes. De vertoning begint om 19.00 uur, duurt 101 minuten en de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Red Joan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s