Flamencomuziek met Fernando Delpaso in bar El Molino tijdens Feria

NERJA – In een van de oudste barretjes van Nerja, El Molino aan de Calle San José in de binnenstad, staat van donderdag 10 tot en met zaterdag 12 oktober een avond vol flamencomuziek op het programma tijdens het Feria de Nerja.

De lokaal vermaarde flamenco-artiest Fernando Delpaso treedt telkens dan op vanaf circa 22.00 uur. Bar El Molino is één van de oudste bars van Nerja en bekend vanwege de centrale rol in de vermaarde tv-serie ‘Verano Azul’. De bar is te vinden aan de Calle San José, die de twee belangrijkste winkelstraten van Nerja (Calle Pintada en Calle Cristo) met elkaar verbindt.

Nerja Molino Feria 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s