Verkiezingsstrijd tot ‘Reina y Cabellero’ Feria de Nerja

NERJA – De verkiezingen tot ‘Reina y Caballero’ van hét jaarlijkse dorpsfeest van Nerja (het Feria de Nerja, dit jaar van woensdag 9 tot en met zondag 13 oktober) worden woensdagavond 9 oktober vanaf 22.00 uur gehouden in de centrale feesttent op het Plaza de España (achter het gemeentehuis, in het verlengde van het Balcón de Europa).

De toegangsprijs tot de verkiezingsstrijd bedraagt 10 euro per persoon. Het gros van de activiteiten tijdens het Feria de Nerja speelt zich af op en rond het kermisterrein, waarbij de grote Carabeo-parkeerplaats is omgebouwd tot een plek vol met kermisattracties en feesttenten.

De grote gemeentelijke feesttent, waar de naast officiële opening en de verkiezingen tot koningin en prins van het Feria ook alle hoofdacts plaatsvinden, is ieder jaar gevestigd op het Plaza de España.

Nerja Feria 2019 verkiezingsposter

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s