Málaga CF wil uitstel van competitiewedstrijd tegen Cádiz

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF heeft bij de Spaanse voetbalbond Real Federación Española de Fútbol (RFEF) een verzoek ingediend om de geplande competitiewedstrijd van aanstaande zaterdag (18.00 uur in stadion La Roseleda van Málaga) tegen Cádiz CF te verplaatsen.

De Andalusische club kampt met een groot aantal blessures en moet daarnaast nog eens vier spelers afstaan aan nationale selecties wegens het interlandprogramma van komend weekeinde. Dit laatste betreft de Marokkaanse doelman Munir Mohand, de Albanese centrumverdediger Keidi Bare en de twee Venezolanen Juanpi Añor (middenvelder) en Mikel Villanueva (verdediger).

Daarnaast mist Málaga de beide middenvelders Adrián González (geschorst na zijn rode kaart in de met 2-0 verloren wedstrijd tegen Huesca van vorige week) en Dani Pacheco (n dat duel geblesseerd geraakt). Van de huidige selectie kampen Miguel Ángel Cifuentes, Diego González, de Portugees Renato Santos en de Marokkaan Bard Boulahroud al een tijd met slepende blessures.

MalagaCadiz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s