Granada CF blijft meedraaien aan de top

GRANADA – Voetbalclub Granada CF blijft ook na zeven speelronden meedraaien aan de top van de Spaanse Primera División. Na de 1-0 winst op Leganés van zaterdagavond staat de Andalusische club voorlopig op de tweede plaats, met één punt achterstand op koploper Real Madrid dat met 0-0 gelijkspeelde tegen stadgenoot Atlético.

In het eigen stadion Nuevo Los Carmenes nam Granada zaterdagavond na een half uur spelen de leiding dankzij een treffer van José-Antonio Rodríguez. Granada behield in de resterende speeltijd een licht overwicht en trok daarmee de vierde winst in dit prille seizoen over de streep.

Publiek en goal 800752

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s