Vijfde editie van Symposium LUZ in Cómpeta

COMPETA – In Galeria Luz de la Vida in het bergdorp Cómpeta wordt in oktober voor het vijfde achtereenvolgende jaar een kunstenaarssymposium gehouden onder de naam ‘Symposium LUZ’. De twaalf deelnemende kunstenaars uit onder meer Oezbekistan, Rusland, Denemarken, Korea, China, India en Wit-Rusland.

Het symposium begint op zaterdag 12 oktober met een introductie van de kunstenaars in Galerie Luz de la Vida aan de Calle Laberinto 15 (bajo) in Cómpeta en duurt tot en met donderdag 16 oktober. De galerie is dagelijks geopend van 11.00 tot 14.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur (vrijdags alleen van 11.00-14.00 uur), de werken zijn tot en met eind november te zien. Het ‘Symposium Luz’ is een initiatief van de Nederlandse kunstenares Lieuwke Loth, die in Cómpeta de Galerie Luz de la Vida runt.

Meer informatie en het programma is te vinden op de website http://www.galerialuzdelavida.com en via Facebook: www.facebook.com/symposiumluz .

Comepta Luz de la Vida Luz5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s