Europees clubvoetbal in Nerja te zien bij Bar El Fuego

NERJA – Voetballiefhebbers hoeven tijdens hun vakantie in of rond Nerja niets te missen van hun geliefde sport. Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse competities veelal live uitgezonden.

Zo staat daar dinsdagavond 17 september (aanvang 21.00 uur) een reeks aan duels in de poulefase van de Champions League op de rol. Ajax komt daarin in poule H actie tegen het Franse Lille. De wedstrijd wordt in Amsterdam gespeeld en begint om 21.00 uur. De andere deelnemers aan deze poule zijn het Engelse Chelsea en het Spaanse Valencia, die op hetzelfde tijdstip aantreden voor hun eerste onderlinge duel.

Donderdagavond 19 september zijn bij El Fuego ook de eerste duels in de poulefase van de Europa League te zien. PSV speelt dan thuis in Eindhoven tegen het Portugese Sporting Lissabon (19.00 uur), AZ treedt in het Servische Belgrado aan voor een uitwedstrijd tegen Partizan (21.00 uur) en Feyenoord werkt op hetzelfde tijdstip in Schotland een uitwedstrijd af bij Glasgow Rangers.

Nerja Fuego

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s