Rockband Gu!r! in Puente Don Manuel

PUENTE DON MANUEL – De in de Axarquía-regio (waartoe onder meer Nerja, Frigiliana en Torrox behoren) populaire band rockband Gu!r! treedt zaterdagavond 21 september op in het plaatsje Puente Don Manuel, naast het meer van Viñuela (iets boven Vélez-Málaga).

Het optreden bij  bar Atila begint om 21.00 uur. Gu!r! brengt een breed programma met rock-, soul-, funk-, reggae- en dance-muziek ten gehore. De naam Gu!r! is een knipoog naar de Andalusische term voor buitenlanders die in Spanje wonen, de band bestaat dan ook uit niet-Spanjaarden. Bar Atila is te vinden aan de Calle Buena Vista 9 in Puente Don Manuel.

Puente don Manuel Atila Guiri 201909

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s