Film Las Herederas in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondagavond 15 september in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Las Herederas’ van de regisseur Marcelo Matinessi vertoond. De internationale productie uit 2018 is te zien in de originele Spaanstalige uitvoering en voorzien van Engelse ondertiteling.

De film handelt over het leven van Chelsea, een welgestelde vrouw die in Paraguay samenleeft met haar vriendin Chiquita. Op haar zestigste komt ze tot de ontdekking dat het geld van de erfenis, waarvan ze een riant leven leidde, op is en dat er een oplossing moet komen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Ana Brun, Margarita Irún en Ana Ivanova. De vertoning begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie) en de vertoning duurt ruim anderhalf uur.

Nerja CCN Film Herederas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s