Film ‘On the basis of sex’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdagavond 11 september in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘On the basis of sex’ van regisseur Mimi Leder vertoond. De Amerikaanse productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film handelt over het leven van Ruth Bader Ginsburg, een Amerikaanse juriste in haar strijd voor gelijke rechten tussen mannen en vrouwen. Hoofdrollen zijn er voor Armie Hammer, Justin Theroux, Jack Reynor, Cailee Spaeny, Sam Waterston en Kathy Bates. De vertoning begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film On the basis of sex

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s