Fraai zomerweer houdt aan rond Nerja

NERJA – Met gemiddelde dagtemperaturen van rond de dertig graden Celsius, weinig wind en (voorlopig) strakblauwe luchten houdt het fraaie zomerweer voorlopig nog even aan rond Nerja. Dit voorziet de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar recentste voorspellingen.

Wel wordt daarbij gewag gemaakt van (vanaf maandag) toenemende bewolking, waarbij de kans op regen zo goed als nihil is. Maandag neemt volgens de verwachtingen van Aemet de wind ook in kracht toe, om vervolgens weer af te zwakken.

Nerja Burriana Playa Overview 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s