Wedstrijden uit vijfde ronde eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de vijfde speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Vrijdagavond 30 augustus opent FC Emmen deze speelronde met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (20.00 uur). Zondag 1 september speelt Ajax een uitwedstrijd in Rotterdam tegen Sparta (14.30 uur), ontvangt Vitesse in Arnhem het Alkmaarse AZ (16.45 uur), treedt Feyenoord in Tilburg aan (eveneens 16.45 uur) tegen Willem II en speelt PSV de zondagavondwedstrijd (20.00 uur) in Waalwijk tegen RKC.

Te zien bij El Fuego zijn ook wedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Zo speelt het Andalusische Málaga CF zondag 1 september (19.00 uur) een uitwedstrijd in de Segunda División tegen Girona.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s