Wedstrijden uit vierde ronde eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de vierde speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. De clubs die nog actief zijn in de Europese toernooien komen dit weekeinde niet in actie, de duels PSV-FC Groningen, Ajax-Fortuna Sittard en Feyenoord-AZ zijn verplaatst naar het weekeinde van 25 en 26 september.

Te zien bij El Fuego is ook het eerste thuisduel in de nieuw competitie voor de Segunda Divisón van het Andalusische Málaga CF, dat zaterdagavond om 21.00 uur aantreedt in het stadion La Rosaleda van Málaga. Tegenstander is daarbij UD Las Palmas.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s