Bluesfestival La Herradura

LA HERRADURA – In de kustplaats La Herradura wordt op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus de zesde editie van het jaarlijkse bluesfestival gehouden. Deze wordt op vrijdag 23 augustus (aanvang 22.00 uur) geopend met optredens van de Vicky Band de Málaga en de Banda Riverside de Murcia.

Een dag later is het podium voor Raimundo Amador, van origine een flamencoartiest maar met daarbij veel blues en rockinvloeden. Het festival speelt zich af in het Castillo Carlos III van La Herradura.

Herradura Bluesfestival 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s