PSV-Apollon Limassol te zien bij Bar El Fuego in Nerja

NERJA – Voetballiefhebbers hoeven tijdens hun vakantie in of rond Nerja niets te missen van hun geliefde sport. Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse competities veelal live uitgezonden.

Zo staat daar donderdagavond 22 augustus het eerste duel tussen PSV en het Cypriotische Apollon Limassol op de rol, met als inzet een plek voor de groepsfase in de Europa League. De Eindhovense club knokte zich in de vorige ronde uiterst moeizaam langs het Noorse FK Haugesund, terwijl Apollon het toch gerenommeerde Austria Wien uit Oostenrijk aan de kant zette.

Het duel in Eindhoven begint om 20.30 uur en is live te volgen bij bar EL Fuego. De return op Cyprus volgt eek week later op donderdag 29 augustus, aanvang 19.00 uur.

Nerja Fuego PSV Apollon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s