Lichte aardschok bij kust van Motril

MOTRIL – Een lichte aardschok met een kracht van 2,2 op de schaal van Richter werd zaterdagochtend 17 augustus geregistreerd in de buurt van Motril. De schok vond plaats rond 05.00 uur op een diepte van twee kilometer en werd door vrijwel niemand opgemerkt.

Schade is vooralsnog dan ook niet gemeld, aardschokken met een dergelijke kracht zijn een veel voorkomend natuurverschijnsel in de ‘Mar de Alborán Norte’, de officiële benaming voor het gedeelte van de Middellandse Zee voor de kust van de provincie Granada.

Motril terremoto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s