Europa League-voetbal te zien bij Bar El Fuego in Nerja

NERJA – Voetballiefhebbers hoeven tijdens hun vakantie in of rond Nerja niets te missen van hun geliefde sport. Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse competities veelal live uitgezonden.

Zo staat daar donderdagavond 15 augustus een reeks aan duels in de Europa League op de rol. PSV speelt een thuiswedstrijd tegen het Noorse Haugesund (aanvang 20.30 uur), nadat de uitwedstrijd in Noorwegen vorige week reeds met 0-1 werd gewonnen. AZ speelt op dezelfde thuis in Alkmaar de return tegen Illichivets Mariupol uit Oekraïne (eerste duel in Oekraïne eindigde vorige week in een 0-0 gelijkspel) terwijl Feyenoord in Georgië tegen Dinamo Tbilisi een 4-0 overwinning uit de eerste onderlinge ontmoeting verdedigt (aftrap 18.30 uur).

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s