Shopping Night in Almuñécar

ALMUNECAR – Voor degenen die het te warm vinden om momenteel onder de hoge temperaturen overdag te winkelen heeft de gemeente Almuñécar een oplossing. Voor het achtste jaar op rij worden er in augustus speciale ‘winkelnachten’ gehouden, waarbij de winkels in de kustplaats (op zo’n 20 kilometer van Nerja richting Motril) tussen 21.00 uur en 02.00 uur ’s nachts zijn geopend.

Woensdagavond 14 augustus staat een dergelijke ‘Almuñécar Shopping Night’ op het programma. Overigens is het geheel niet zo spectaculair als het lijkt: in Nerja zijn de meeste winkels in het centrum gedurende het hoogseizoen niet alleen in de avonduren tussen 19.00 en 24.00 uur geopend, maar ook overdag tussen 10.30 en 14.30 uur.

Almunecar Shopping Nights 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s