Optreden formatie Hot Flush tijdens Feria van Periana

PERIANA – De formatie Hot Flush speelt vrijdag 16 augustus tijdens het jaarlijkse dorpsfeest van Periana. Het optreden begint rond de klok van 22.00 uur en vindt plaats op het Plaza de Ayuntamiento van Periana.

Het dorp Periana ligt achter het fraaie meer van Viñuela op iets minder dan dertig kilometer van de kust (Torre del Mar) en op een hoogte van bijna 550 meter. De plaats, herbouwd in 1884 na een aardbeving, heeft straten en gebouwen in Moorse stijl en is veel bezocht vanwege de fraaie vergezichten over zowel bergen, het meer van Viñuela als de kustlijn.

Periana Feria 2019 Hotflush

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s