Feria in El Morche

EL MORCHE – In het kustplaatsje El Morche, even achter Torrox aan de N-340 gelegen, wordt van woensdag 14 tot en met zondag 18 augustus het jaarlijkse dorpsfeest gehouden. Aan de Pasero Maritimo wordt daarbij telkens tot in de kleine uurtjes feest gevierd, waarbij tal van bands en artiesten optreden.

Op de openingsavond, woensdag 14 augustus, staat om 22.15 uur de verkiezing tot ‘Reina y Míster’ (koningin en prins) van het jaarlijkse feest op de rol in de gemeentelijke feesttent. De processie ter ere van de lokale beschermheilige Virgen del Carmen (‘Procesión Marinera de la Patrona de El Morche’) staat op donderdag 15 augustus gepland.

El Morche Feria 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s