Film Mascotas 2 te zien in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural van Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, is de komende dagen de animatiefilm Mascotas  2 (originele titel ‘The Secret Life of Pets 2’) van de regisseurs Chris Renaud en Jonathan del Val te zien.

De Amerikaanse film, die dit jaar is uitgekomen, duurt ruim anderhalf uur en wordt vertoond in het Spaans. De film is te zien op vrijdag 9 (19.30 én 21.30 uur), zaterdag 10 (17.00 uur) en van zondag 11 tot en met woensdag 14 augustus (telkens om zowel 19.30 als 21.30 uur).

Nerja CCN Film Mascotas2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s