Europees voetbal te zien bij Bar El Fuego in Nerja

NERJA – Voetballiefhebbers hoeven tijdens hun vakantie in of rond Nerja niets te missen van hun geliefde sport. Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse competities veelal live uitgezonden.

Zo staat daar donderdagavond 8 augustus een reeks aan duels in de Europa League op de rol. PSV speelt een uitwedstrijd tegen het Noorse Haugesund (aanvang 19.00 uur), AZ speelt eerst uit tegen Illichivets Mariupol in Oekraïne (aanvang 19.00 uur) terwijl Feyenoord in eigen huis Dinamo Tbilisi uit Georgië ontvangt (aftrap 19.30 uur).

Nerja Fuego

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s