Feria de Málaga begint volgende week

MALAGA – Het jaarlijkse Feria de Málaga, één van de grootste zomerfeesten aan de Costa del Sol, vindt ook dit jaar wederom plaats in augustus en staat dit jaar van donderdag 15 tot zaterdag 24 augustus op de agenda.

De opening vindt plaats met wat plechtigheden en een aansluitend vuurwerk op het strand La Malagueta, rond middernacht (woensdagavond 14 augustus rond 23.50 uur). De officiële openingshandeling wordt verricht door de uit Málaga afkomstige actrice Adelfa Calvo.

Het programma kent daarna dagelijks activiteiten in de binnenstad van Málaga, ’s avonds verleggen de festiviteiten zich naar het centrale feestterrein (gelegen naast de A7 richting Torremolinos). Daar wordt standaard tot in de ochtenduren doorgefeest, waarbij bezoekers met taxi’s en speciale bussen van en naar het centrum worden vervoerd.

Een groot deel van de concerten is gratis bij te wonen. Het complete programma is te vinden op de website http://feria.malaga.eu/.

Malaga Feria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s