Festival de Coros Rocieros op Plaza de las 3 Culturas

FRIGILIANA – Voor degenen die van folklore, dans en traditionele kledij houden is een bezoek aan Frigiliana op zaterdag 10 augustus zeker de moeite waard. Op het Plaza de las 3 Culturas zijn er dan optredens van ‘Coros Rocieros’, een aantal lokale koren. De optredens staan gepland vanaf 21.30 uur in het bergdorp, op amper vijf kilometer landinwaarts van Nerja.

Deelnemende koren aan dit ‘IX Festival de Coros Rocieros’ zijn het Coro Ntra. Señora del Socorro uit Casabermeja), het uit Riogordo afkomstige Coro Aire de lo Nuestro Romero, Coro Almijara uit Cómpeta en het uit Frigiliana afkomstige Coro Peña de la Amistad.

Frigiliana Coros Rocieros 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s