Fiesta Blanca Nerja dit jaar op Playa El Salón

NERJA – De elfde editie van de Fiesta Blanca in Nerja vindt woensdagavond 14 augustus plaats op het strand van Playa El Salón. Van 21.00 uur ’s avonds tot circa 03.00 uur ’s nachts wordt daarbij door hoofdzakelijk in het wit gekleed publiek genoten van live-muziek, het optreden van dj’s en wordt er gedanst op het strand van Playa El Salón.

Het Fiesta Blanca van Nerja trok de afgelopen jaren circa vijfduizend belangstellenden. Vorig jaar werd het evenement gehouden op het strand van Playa Burriana, het jaar daarvoor op Playa El Chucho. Het is de bedoeling dat het Fiesta Blanca ieder jaar op een ander strand van Nerja wordt gehouden.

Nerja Fiesta Blanca 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s