Málaga CF opent seizoen met uitwedstrijd bij Racing Santander

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF opent het voetbalseizoen 2019/2020 in de Segunda División met een uitwedstrijd tegen het Baskische Racing Santander. De wedstrijd in het stadion El Sardinero wordt gespeeld op zaterdag 17 augustus, aanvang 18.00 uur.

De eerste thuiswedstrijd in het stadion La Rosaleda van Málaga staat op zaterdag 24 augustus (21.00 uur) op de rol, als de blauw-witte formatie aantreedt tegen Las Palmas. Daarna volgt op zondag 1 september (21.00 uur) een uitwedstrijd tegen Girona.

Malaka Fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s