Benefietconcert Axarquia Animal Rescue in Puente Don Manuel

PUENTE DON MANUEL – Een groots opgezet benefietfeest voor de stichting Axarquia Animal Rescue wordt op zondag 25 augustus gehouden in en rond bar Scirocco’s in het plaatsje Puente Don Manuel. Dit dorp ligt naast het fraaie meer van La Viñuela, even boven Vélez-Málaga.

Het evenement, onder de naam ‘The 8th Annual Axarquia Animal Rescue Music Fest, staat garant voor een lange periode aan live-music en entertainment. Toegangskaarten kunnen vanaf nu in de voorverkoop worden gekocht en kosten tien euro per stuk. De opbrengst gaat volledig naar de stichting Axarquia Animal Rescue, de artiesten treden belangeloos op.

De activiteiten beginnen rond 13.30 uur en duren tot circa 00.30 uur. Meer info is telefonisch verkrijgbaar op het nummer: 0034 650 193 777.

Puente Don Manuel Scirocco Music Fest 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s