Diverse optredens Proyecto Mandarina in en rond Nerja

NERJA –De lokale band Proyecto Mandarina treedt komend weekeinde meerdere keren op in Nerja en directe omgeving. Op vrijdag 2 augustus is de band te beluisteren in Benejarafe bij bar La Negra (aanvang 21.00 uur).

Een dag later, op zaterdag 3 augustus, is Proyecto Mandarina te zien en te horen in La Cochera in La Herradura (aanvang rond middernacht), gevolgd door een optreden op zondagmiddag 4 augustus bij Restaurante Miguel El Manga aan het Playa Playazo van Nerja (aanvang 15.00 uur). De uit Nerja afkomstige en in de Axarquía-regio mateloos populaire formatie brengt voornamelijk ska- en reggae-muziek ten gehore.

Proyecto Mandarina div

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s