Internationale expositie in Galeria Luz de la Vida

COMPETA – In de Galeria Luz de la Vida in het bergdorp Cómpeta wordt op zondag 4 augustus een expositie geopend met werken van diverse kunstenaars uit Nederland, Engeland en Zweden. De expositie loopt tot en met zaterdag 7 september.

De galerie is te vinden aan de Calle Laberinto 15 in Cómpeta. De opening is om 19.00 uur, de expo is op donderdagen en vrijdagen toegankelijk van 11.00-14.00 uur en van 17.00-20.00 uur, op zaterdagen van 11.00 tot 14.00 uur. Te zien zijn werken van de kunstenaars Nanon Morsink, Lieuwke Loth (beiden uit Nederland), Leanda Jaine en Sandra Costello (beiden uit Engeland) en Bo Arenander (Zweden).

Competa Luz de la Vida Expo augustus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s