Gitarist Pablo Alcázar op Plaza Cangrejos

NERJA – Op het Plaza de la Fabricá de los Cangrejos van Nerja is maandagavond 29 juli een mini-concert te beluisteren van, de uit Nerja afkomstige, gitarist Pablo Alcázar. Het concert maakt onderdeel uit van de evenementenserie Verano en Los Cangrejos, begint rond 22.00 uur en is gratis toegankelijk.

‘Verano en los Cangrejos’ is een serie aan muziek-, dans- en culturele evenementen en wordt ieder jaar gedurende de laatste dagen van de maand juli en geheel augustus gehouden op het Plaza de la Fabricá de los Cangrejos van Nerja.

Nerja Verano Cangrejos Alcazar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s