Día de la Uva Moscatel in Iznate

IZNATE – De jaarlijkse dag van de Moscatel-druif (Día de la Uva moscatel, 21ste editie) wordt dit jaar in Iznate gevierd op zaterdag 3 augustus. Het dorp ligt op iets meer dan derig kilometer van Torrox Costa en ligt in een gebied dat vermaard is vanwege de wijngaarden met moscatel-druiven.

Voor het feest is een ‘gastronomische route’ uitgezet, die vanaf 19.30 uur langs allerlei uitstallingen en tentjes voert waar de bezoekers lokale lekkernijen en uiteraard moscatel-druiven kunnen proeven.

Iznate Dia del la uva moscatel 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s