Oefenwedstrijd Granada CF in Nerja

NERJA – De afgelopen seizoen naar de Spaanse Primera División (de hoogste voetbaldivisie in Spanje) gepromoveerde voetbalclub Granada CF speelt zaterdag 27 juli een oefenwedstrijd in Nerja in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tegenstander is het Madrileense AD Alcorcón, dat uitkomt in de Segunda División A.

De wedstrijd wordt afgewerkt in het stadion Enrique Lopez Cuenca (aan de N-340) en begint om 10.30 uur, de entreeprijs bedraagt drie euro per persoon (kinderen onder de acht jaar hebben gratis toegang).

Nerja Voetbal GranadaAlcorcon

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s