Klassieke muziek in grotten van Nerja

NERJA – De befaamde Grotten van Nerja vormen zaterdagavond 27 juli het decor voor een avond vol klassieke muziek, verzorgd door het Spaanse strijkorkest Concerto Málaga onder leiding van de Uruguayaanse dirigent José Cerebrier.

Het concert begint om 22.00 uur een maakt deel uit van de reeks aan concerten in het kader van zestigjarig jubileum van de Grotten van Nerja. Toegangskaarten variëren in prijs tussen de 22 en 27,50 euro en zijn verkrijgbaar via de link https://www.malagaentradas.com/comprar-entradas/ .

Nerja Grotten Concierto Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s