Festival de Coros y Danzas in Frigiliana

FRIGILIANA – De 38te editie van het Festival de Coros y Danzas staat zaterdag 27 juli op de agenda in het dorp Frigiliana, net boven Nerja. Het evenement vindt plaats op het Plaza de las 3 Culturas en begint rond 21.30 uur.

Dit dansspektakel staat bol van de lokale volksdansen, met deelname van groepen uit Andalucía maar ook geheel Spanje.  Zo staan zaterdag onder meer de groepen Marquesa de Benemají (Córdoba), de Grupo Folkloríco Huelearromero de Cenicientos (Madrid) en het lokale Grupo Municipal de Coros y Danzas (Frigiliana) op het podium op de Plaza de las 3 Culturas.

Frigiliana Festival Coros y Danzaa 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s