Kwik loopt verder op rond Nerja

NERJA – De komende week stijgen de temperaturen in en rond Nerja iets verder, waarbij een gemiddelde dagtemperatuur van dertig graden Celsius of iets daarboven eerder regel is dan uitzondering. Dat voorziet de meteorologische dienst Aemet (Agencia de Estatal de Meteorología) in haar recentste voorspellingen.

Van zondag 21 tot en met dinsdag 23 juli is er volgens Aemet nog sprake van maxima tegen de dertig graden bij een zwakke tot matige wind, met ingang van woensdag 24 juli neemt volgens Aemet de wind verder af waardoor de gemiddelde dagtemperatuur oploopt tot boven de grens van de dertig graden Celsius. Wél is er later in de week overdag sprake van lichte bewolking, de kans op regen is volgens Aemet zo goed als nihil.

Weer20190721

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s