Dodelijk ongeval bij kliffen van Maro

MARO – Bij een ongeval op de kliffen bij Maro, een dorpje op loopafstand van Nerja, is zaterdagmiddag een 44-jarige Spanjaard om het leven gekomen. De man kwam ten val tijdens het beklimmen van de rotspartijen ter plekke.

Het slachtoffer was een ervaren klimmer die samen met twee metgezellen de rotsen bij Maro beklom en daarbij om nog onbekende redenen ten val kwam. Het ongeval gebeurde rond 13.00 uur, reddingswerkers slaagden er in de namiddag in om het levenloze lichaam uit de zee te halen. Naar de oorzaak van het ongeval loopt nog een onderzoek.

Ambulancia Playas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s