Frigiliana presenteert nieuwe editie Festival 3 Culturas

FRIGILIANA – Het Festival Tres Culturas van Frigiliana, één van de grootste multiculturele evenementen die de provincie Málaga rijk is, krijgt in augustus haar veertiende editie. Het feest wordt dit jaar gehouden van donderdag 22 tot en met zondag 25 augustus. Deze week presenteerden de organisatoren het volledige programma.

Gedurende het festival zijn er dagelijks tal van activiteiten met straatmuzikanten, steltlopers en buikdanseressen die door de straten van het dorp zwerven, workshops, tapasroutes, activiteiten voor kinderen en een reeks aan concerten en andere optredens. De afgelopen edities trokken telkens meer dan 35.000 bezoekers.

Tijdens het Festival 3 Culturas is er dagelijks een uitgebreide ambachtsmarkt te bezoeken en zijn er twee verschillende tapasroutes te lopen, die garant staan voor een culturele wandeling door het dorp en langs de achttien deelnemende bedrijven.

Bovendien worden er negen concerten gehouden op vier verschillende podia. De muziek wordt daarbij verzorgd door onder anderen Ana Alcaide, Bombino, Felah-Menkub en La Pompa Jonda terwijl in de komende weken de naam  wordt onthuld van de artiest of groep die het afsluitende concert op de zondagavond zal verzorgen.

Voor meer informatie zie de website https://www.festivalfrigiliana3culturas.com/ of de Facebooksite https://www.facebook.com/FestivalFrigiliana3Culturas .

Frigiliana 3 Culturas 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s