Vliegtuigshow Festival Aereo Internacional Torre del Mar

TORRE DEL MAR – De vierde editie van de vliegtuigshow ‘Festival Aereo Internacional Torre del Mar’ wordt op zondag 14 juli gehouden in Torre del Mar. De voorgaande editie van dit spectaculaire evenement werd door meer dan 300.000 mensen gevolgd vanaf de stranden rondom Torre del Mar.

Demonstraties met gevechtsvliegtuigen, historische vliegtuigen, stuntvliegtuigen en helikopters zijn daarbij vanaf 11.00 uur te zien in bij het luchtruim boven Torre del Mar (circa 20 kilometer van Nerja gelegen). Het festival is gratis toegankelijk. Meer info over aanvangstijden en het programma is te vinden op de website: http://www.festivalaereotorredelmar.com/ .

Torre Aero 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s