Film Spider-Man te zien in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural van Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, is de komende dagen de film ‘Spider-Man, Far from Home’ van regisseur Jon Watts zien. Deze Amerikaanse ‘super helden-fim’ uit 2019 is een vervolg op Spider-Man, Homecoming uit 2017.

Hoofdrollen zijn er voor Tom Holland, Michael Keaton en Zendaya Stoermer, de film wordt vertoond in het Spaans en duurt twee uur en negen minuten. Spider-Man is van vrijdag 5 juli tot en met maandag 8 juli dagelijks te zien om zowel 19.00 uur als 21.15 uur.

Nerja CCN Film Spiderman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s