Finale WK vrouwenvoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De finale van de wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen, tussen Nederland en de Verenigde Staten, is zondag 7 juli live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana in Nerja.

De wedstrijd in het Franse Lyon begint om 17.00 uur. Nederland schakelde woensdagavond in de verlenging Zweden uit via een late treffer van Jackie Groenen. Het team van de Verenigde Staten was dinsdag in de andere halve finale een maatje te groot voor Duitsland en plaatste zich daarmee al eerder als titelverdediger voor de finale.

Het WK voor vrouwen bestaat sinds 1991, vier jaar geleden pakte de Verenigde Staten in Canada de titel ten koste van Japan nadat het toernooi daarvoor die rollen waren omgekeerd. Voor Nederland is het de eerste keer dat er een medaille wordt behaald op een WK.

Nerja Fuego

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s