Halve finale Nederland-Zweden in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana in Nerja, wordt woensdagavond 3 juli (vanaf 21.00 uur) de halve finale op het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen tussen Nederland en Zweden in Frankrijk live uitgezonden op grote tv-schermen.

De ‘leeuwinnen’ plaatsten zich zaterdag ten koste van Italië (2-0), terwijl Zweden met 2-1 Duitsland uitschakelde. De andere halve finale gaat tussen Engeland en de Verenigde Staten, deze wordt dinsdag 2 juli (21.00 uur) afgewerkt. De finale wordt zondag 7 juli vanaf 17.00 uur gespeeld in het stadion van Lyon.

Nerja Fuego

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s