Film Toy Story4 te zien in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural van Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, is de komende dagen de animatiefilm Toy Story 4 van regisseur Josh Cooley te zien. De Walt Disneyfilm is de vierde in de Toy Story-reeks en de opvolger van de in 2010 uitgekomen Toy Story 3.

De film, die dit jaar is uitgekomen, duurt honderd minuten en wordt vertoond in het Spaans. De film is te zien op zaterdag 29 juni (17.00 uur), zondag 30 juni (19.15 én 21.15 uur), maandag 1 juli (19.00 én 21.00 uur) én dinsdag 2 juli (19.00 én 21.00 uur).

Nerja CCN Film ToyStory4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s