Kwartfinale Nederland-Italië in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetballiefhebbers komen dit weekeinde weer volop aan hun trekken bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana in Nerja. Daar wordt zaterdag 29 juni de kwartfinale op het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen tussen Nederland en Italië vanaf 15.00 uur live uitgezonden op grote tv-schermen.

Ook de andere, resterende, kwartfinale tussen Duitsland en Zweden is zaterdag vanaf 18.30 uur te volgen bij El Fuego, terwijl vrijdagavond de kwartfinale tussen Frankrijk en de Verenigde Staten vanaf 21.00 uur wordt afgewerkt. Eerder plaatste Engeland (3-0 winst op Noorwegen) zich al voor de halve eindstrijd.

De halve finales staan dinsdag 2 juli (21.00 uur, Engeland tegen de winnaar van het duel tussen thuisland Frankrijk en de Verenigde Staten) en woensdag 3 juli (21.00 uur Italië of Nederland tegen Duitsland of Zweden) op het programma. De finale wordt zondag 7 juli vanaf 17.00 uur afgewerkt in het stadion van Lyon.

ElFuegoVoetbalDrukte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s